Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

A csomagolás teljesen diszkrét, jelöletlen, semmilyen utalás nincs a tartalmára vonatkozóan!

A szállítás 12.000 Ft vásárlási érték felett INGYENES.

A szállítási határidőre a RoyalErotika.hu (házhozszállítás futárszolgálattal esetén) 1 munkanapos szállítási határidőt garantál:

- Ha a rendelésedet 15:00-ig leadod az interneten!

-Ha a termék raktáron van!

-Ha az általad megadott szállítási címen elérhető vagy!

A szállítási és fizetési módokat Te választhatod meg a vásárlási folyamat során:

1. Futárszolgálat (999 Ft), 

 

2. Személyes átvétel az általad választott Pick Pack Ponton (699 Ft.)

Katt a képre!

Egyes Pick Pack Pontokon bankkártyával való fiztésre is lehetőség van. 

Mi a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgálat, mellyel interneten leadott rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 170 település több mint 500 kiszállítási pontján.

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is!


A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket  –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek.

A Pick Pack Pont szolgáltatását választva a csomagátvétellel kapcsolatos teendőket tehát személyesen, a lehető legegyszerűbben intézhetik: az interneten megrendelt áru az eladótól a kiválasztott – lakhelyükhöz, útvonalukhoz, vagy épp munkahelyükhöz legközelebbi – átvételi pontba érkezik, ahol gondosan tárolják azt, míg értük nem mennek.

Információk átvételi pontokról, csomagokról


A pontos nyitvatartási időket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkereső alkalmazásban érhetik el.

Küldeményeik állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereső alkalmazás felületén szerezhetnek be folyamatosan frissülő információkat.

A Pick Pack Pont küldemények kézbesítése 1-3 munkanapot vesz igénybe. Budapesti szállítás esetében, amennyiben délelőtt adtad le a rendelésed másnap már ki is szállítjuk a csomagot. Az 1-3 munkanapos kiszállítási idő a raktáron lévő termékeinkre vonatkozik! Amennyiben a megrendelés olyan terméket is tartalmaz amenynek a megrendelés pillanatában "Nincs Raktáron" a státusza, a kézbesítési idő 1-2 hét de egyes esetekben több is lehet.

Miből lehet tudni, hogy az adott termék van-e raktáron vagy sem?

A weboldalon minden termék képe mellett készletkijelző felirat található. A "Raktáron" felirat jelzi, hogy a termék raktáron van vagyis azonnal szállítható.  A piros "Nincs raktáron" címke azt jelzi, hogy a termék beszerzés alatt van, várható beszerzési idelye 1,5 - 2 hét, amennyiben a gyártónál épp van készleten. Hiány esetén ennél több is lehet.