Menü
Ön itt jár: >

Vibrátorok - Close2you - We-vibe és egyebek

Close2You vibrátorok Close2You vibrátorok
Kiváló minőségű Close2you vibrátorok. Orvosi szilikonból készült termékek, melyek teljesen illatmentesek és bőrbarátok! 7-féle program változat az erősebb orgazmusért! Díszdobozos csomagolás és ajándék tartozékok. Igényes választás minden Hölgynek!
Lelo vibrátorok Lelo vibrátorok
Különleges formatervezés és minőség csak igényeseknek! Végre megérkezett Magyarországra a LELO márka. Mit is jelent a LELO? Minőséget, precíz termékeket és a női igények mindvégig szem előtt tartását. Termékei vibrátorok, csiklóizgatók, dildók és péniszgyűrűk. Melyik Hölgy ne vágyna kedveskedésre és odafigyelésre? A LELO termékek kimagasló minőségűek és emellett Design-nyertesek. Minden termék Li-ionos akkuval működik, extra halkak, használatuk egyszerű és könnyed.
Smile vibrátorok Smile vibrátorok
SMILE széria: különleges kiegészítők, exkluzív felszínnel és vezérléssel, mágneses, dekoratív csomagolásban, rendkívül kedvező áron! Engedj utat életedben a szerelemnek, a kéjnek és az életörömnek! A kollekció megalkotásánál ez volt a 3 fő szempont, ezért is lett a széria neve Smile - azaz mosoly! :-) Vidám fiatalos szinű termékek a legjobb gyönyör eléréséhez! Légy boldog vele! :-)
Vibe therapy Vibe therapy
Exkluzív Vibe Therapy vibrátor termékcsalád! Kiváló, bőrbarát szilikonból (hypoallergén) készült termékek, amik az igazán magas minőségbeli elvárásoknak is megfelelnek, különlegességük pedig extra halk motorjukban rejlik!
We-Vibe vibrátorok We-Vibe vibrátorok
A világhírű We-Vibe vibrátorok! A We-Vibe 2, 3 és 4 vibrátor különlegessége abban rejlik (és a világon egyedülálló), hogy ezt a kis izgalmas vízálló "kütyüt" nem csak a nők élvezhetik. Az extra hajlékony kényeztetőt aktus előtt kell úgy az intim részhez helyezni, hogy egyik vége a hüvelyben legyen, a másik pedig a csiklónál. Együttlét közben redőzött felülete és a kétmotoros technológia egyszerre stimulálja a két kéjpontot.